Odpovědět na inzerát

Použité zboží k prodeji

Ája Vrzáňová II. kariéra: vzpomínky Áji Vrzáňové napsané ve spolupráci se Svatavou Chalupskou. Fotografie Graham Kuhn a Carol L. Newsom.
V knize jsou foto i s podpisy slavných jako s: Milošem Formanem, dál s Donald Trump, Ivana Trumpová, Ivan Lendl, Jiří Voskovec, Martina Navrátilo, Ondřej Nepela, Ferdinand Peroutka, Gina Lollobrigida, Salvator Dali, Marlen Dietrichová a další...

Ája Vrzáňová - čtyřnásobná mistryně Československé republiky v bruslení - stříbro i zlato 1949 a 2x zlato 1950, oboje za mistrovství Evropa a světa. Po ukončení vynikající krasobruslařské kariéry se Ája provdala za úspěšného newyorského restauratéra Pavla Steindlera. S ním prožila II. kariéru svého života. O radostech i starostech s tím spojených, o lidech slavných i neslavných, vypráví tato kniha.

Nakladatel JPM TISK, Praha, 1999. Vydání 1. Tvrdá vazba, šitá s obálkou. Počet stran 72 + 32 barevných fotopříloh. V perfektním stavu - nečtená.

♥OSOBNÍ ODBĚR je možný po domluvě v Praze 7 na Strossmayerově nám. (na dotaz 5x v týdnu večer do konce roku 2023), nebo blízko Kamenice u Prahy (denně).
  • Rozměry: 20,5 x 15 cm
  • Značka: JPM TISK
  • Poštovné a balné: Osobně 0; PPL 100; PPL Parcelshop 80; Kč
  • Doposud žádný zájemce
cena: 150

* Takto označená pole jsou povinná
*