Zobrazit přihlášovací formulář
OMÁČKY
Koprovka z uzených kostí

Koprovka z uzených kostí

Potřebné ingredience

Uzené kosti(tak3/4kg),šlehačka,kopr,hladká mouka,ocet,cukr,vejce,brambory

Postup přípravy

Do hrnce dáme kosti,zalijeme vodou a dáme vařit až jde maso lehce od kosti.Po té maso vyjmeme a do vývaru nalijeme šlehačku.Až se to začne vařit,zahustíme moukou rozkvedlanou ve…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
ZMRZLÉ KOLÁČE

ZMRZLÉ KOLÁČE

Potřebné ingredience

Těsto:60dkg hladké mouky,50dkg tuku(nastrouhat),150ml mléka(studené),10dkg cukru,2 žloutky+1 celé vejce,8dkg droždí(2 kostičky),sůl,rum
Náplň:1 kostka tvarohu,žloutek,trochu mléka cukr,švesková povidla
Drobenka:tuk,cukr moučka,polohrubá mouka

Postup přípravy

Na vál dáme mouku,cukr, nastrouháme tuk,rozdrobíme droždí,doprostřed nalijeme mléko,rozklepneme vajíčka,rum(přiměřeně),osolíme a zaděláme těsto,které vložíme do sáčku a dáme přes…

Zobrazit více...

Kategorie