Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Babiččina polévka z vepřových kostí

Babiččina polévka z vepřových kostí

Potřebné ingredience

Vepřová kost, kořenová zelenina, sůl, nové koření, celý pepř, hladká mouka, zakysaná smetana nebo sladká smetana + ocet.

Postup přípravy

Po zakoupení vepřového masa s kostí ponecháme na kosti trochu masa, aby zbylo do polévky. Do tlakového hrnce vložíme omytou kost, kořenovou zeleninu (3-4 mrkve, 2-3 petržele,…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Babiččiny brambory na loupačku

Babiččiny brambory na loupačku

Potřebné ingredience

Drobné starší brambory ve slupce, cibule, olej, mletá červená paprika, zakysaná smetana, sůl, chléb.

Postup přípravy

Brambory ve slupce uvaříme v osolené vodě. Mezitím osmažíme v trošce oleje cibuli do zlatova nebo lehce hnědé barvy, přidáme zakysanou smetanu, 1-2 lžičky červené papriky, sůl…

Zobrazit více...

Kategorie