Zobrazit přihlášovací formulář
MLETÉ MASO
Pelměni

Pelměni

Potřebné ingredience

Testo : mouka 0,5, 1 vejce, voda sůl. Nadivka: maso vepřove a hovezi na pul, sůl, pepř

Postup přípravy

Vypracujeme tuhé těsto. Necháme ho nejlépe přes noc v lednici. Těsto nakrajíme na menši části
a vytvořime válečky o průměru 2…

Zobrazit více...
SALÁTY, ZÁLIVKY
vinegret

vinegret

Potřebné ingredience

brambor, červena řepa, mrkev, hrašek konzervovaný , sterilizovaný okurek olej ., sul a pepř

Postup přípravy

uvařime brambor ve slupce řepu mrkev taky nechame vychladnout oloupeme, nakrajíme na kostky přidame nakraeny okurek a hrašek zamichame a přidame olej , osolime a opepřime…

Zobrazit více...
POLÉVKY
RUSKÝ BORŠČ

RUSKÝ BORŠČ

Potřebné ingredience

BRAMBORY, ČERVENÁ ŘEPA, ZELÍ (MůŽE BÝT KYSELÉ , MRKEV, CIBULE, KYSELÁ SMETANA NEBO MAJONÉZA, HOVĚZÍ MASO

Postup přípravy

Pro rodilé Čechy přikládám poopravenou verzi.

V hrnci uvaříme maso a přidáme brambory nakrájené na kostky. Mezitím, zvlášť na pánvi, podusíme červenou řepu, cibuli a mrkev…

Zobrazit více...

Kategorie