Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Co mrazák dal - velmi rychlé a véééééééélmi dobré!!!

Co mrazák dal - velmi rychlé a véééééééélmi dobré!!!

Potřebné ingredience

* Kuřecí nohy (nejspíš může být i celé naporcované kuře, ale z nohou bude výsledná omáčka "šťavnatější"), * houby - co kdo sbírá, já dala hříbky (měla jsem jen z mrazáku, samozřejmě mohou být i čerstvé, nicméně sušené asi ne), * máslo, * voda, * cibule, * koření podle chuti (hlavně kmín, sůl, vegeta, pepř), * na zahuštění co kdo používá nejraději (já dala poplotučné mléko půl na půl s vodou a s moukou - kdo nemá rád dá jen vodu s moukou), * přidala jsem i trochu šlehačky, co mi zbyla a dva taveňáky s libovolnou příchutí (opět dle chuti a množství můžete dát kolik chcete). * Tohle je vymyšlený recept, taková nedělní znouzectnost, takže můžete dát třeba kus šunky, tvrdý sýr, napadá mě ještě brokolice, zkrátka co kdo má doma a co mu chutná, já doma tenkrát nic jinýho neměla...jen zbylé knedlíky a tohle a nechtělo se mi je dělat - jako pokaždé s vajíčkem a okurkou...:o).

Postup přípravy

Omyté kuřecí nohy naskládáme do pekáče co se jich tam vejde nebo kolik máme a zalijeme vodou aby byly pokryté tak do 3/4, osolíme a dáme koření. Na každou nohu dáme hrudku másla …

Zobrazit více...

Kategorie