Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
KUŘE NA SMETANĚ S KARI

KUŘE NA SMETANĚ S KARI

Potřebné ingredience

KUŘECÍ MASO ( PRSNÍ ŘÍZKY) SMETANA 12% MLÉKO KOŘENÍ

Postup přípravy

Na oleji osamžíme kuřecí maso nakrájené na nudličky ochucené sojovou omáčkou a grilovacím kořením. Poté přilijeme trochu mléka a po prohřátí přelijeme do hrnce. Přilijeme ještě…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Polévka s rajčetem a mrkví

Polévka s rajčetem a mrkví

Potřebné ingredience

1 porce: 1 hrnek vody, 1 oloupané rajče, 2 až 3 ředkvičky, 1 mrkev, celerová nať, 1 polévková lžíce vařené rýže Parboiled, 3 kapky olivového oleje

Postup přípravy

Zeleninu očistíme a omyjeme. Ředkvičky, mrkev a celerovou nať uvaříme a před koncem varu přidáme nakrájené rajče. Odstavíme, celerovou nať vyjmeme, přidáme vařenou rýži,…

Zobrazit více...

Kategorie