Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka

Potřebné ingredience

PŘED VYLEPŠENÍM:
1 malá hlávka zelí,
5 cibulí,
4 rajčata,
2 velké papriky,
zeleninový bujón,
pepř,
sůl,
4 litry vody,
celerová (zdroj celerové natě z receptu: Krabí salát z celerové remulády) nebo petrželová nať.

MOJE VYLEPŠENÍ:
odebrala jsem 1 litr vody,
kus sádla na opečení cibulky,
masox,
provensálské bylinky (mohou být i italské, hlavně aby tam byla saturejka a tymián),
1 lžíce vinného octa bílého nebo i vína, toho může být víc,
na 1 porci krajíc chleba,
mozzarella (né ve vodě).

Postup přípravy

Všechny ingredience před vylepšením nakrájíme na velké kusy nahážeme do hrnce, opepříme, osolíme a zalijeme 4 litry vody se zeleninovým bujónem. Až je vše měkké přidáme celerovou…

Zobrazit více...

Kategorie