Prasátko Pepička
Potřebné ingredience
Šikovné maminky na MMB, které rády poradí jak na to :-))
Postup přípravy
Prasátko vyřezané podle předlohy. Tělíčko je ze dvou Dášiných korpusů, jednoho mramoru a jednoho světlého, na náplň krém z pikaa, šlehačka, mandarinky, pod mandlovkou je krém…
Princezna na rozkvetlém paloučku
Potřebné ingredience
Piškotový korpus na plech, bábovka, moře pudinkového krému, mléčný marcipán, lentilky
Chvaletický komín pro manžela a jeho kolegu ke 30 tinám
Potřebné ingredience
Korpus alá řezy margot, pudinkovo-máslový krém vanilkový, mléčný marcipán, skleněný půllitr, fotky, provázek
Květnová akce Michnovka
Potřebné ingredience
Piškotový korpus světlý, pudinkový máslový krém, mléčný marcipán podle Arielll
Třípatrový sobě ke kulatinám
Potřebné ingredience
Korpusy podle Dáši, krémy salkový, pikaový, vanilkový nastavený kaší na mantinely, mléčný marcipán podle Arielll :-)) Té také děkuji za velmi inspirativní dortíčky!!!!!
Krteček pro dcerku k 2. narozeninám
Potřebné ingredience
1. krém uvařené salko-máslo, 2. krém uvařené pikao-máslo, 3 krém 1/4l mléka-máslo-rozehřátá čokoláda-pudink 2 modelovací hmoty: 1. salková podle Marcelky 2. 1:1 suš. mléko-moučkový cukr-olej-pšeničný sirup-aroma, 2 druhy korpusů: . podle Dáši (opravdu moc chutnal a byla jsem s ním moc spokojená) 2. na jedno vejce 30 g hr mouky a 30 g cukru moučka
Postup přípravy
Krtečka: z plátu jsem vyřezala kola, promazala, sestavila, ořezala, pomazala, potáhla, kupička je seříznutá bábovka, vyplněná zbytky z plátu, promazaná, pomazaná, posypaná…