Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Bramborová buchta

Bramborová buchta

Postup přípravy

BRAMBOROVÁ BUCHTA

30 dkg hladké mouky(těsto musí být nelepivé aby šlo dobře rozválet takže spíše dle potřeby)
15 dkg moučkového cukru
15 dkg vařených a…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Tiramisu

Tiramisu

Potřebné ingredience

2 balíčky piškotů 2 pomazánková másla 2 tekuté šlehačky 200g moučkového cukru silná káva rum

Postup přípravy

máslo+šlehačky+cukr vyšleháme do krému
do nádoby vyložíme piškoty dno ,pokapeme rumem+kávou pak krém,možno zopakovat,navrch dáme zbytek krému,uhladíme a posypeme kakaem,do…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

Potřebné ingredience

Hermelíny,olivový olej,slunečnicový olej,plnotučná hořčice,vegeta,česnek,cibule,zelený pepř,sladká paprika,nové koření,bobkový list

Postup přípravy

Hermoše rozříznout,lehce vegetit,potřít hořčicí,prolisovaným česnekem,dát trochu najemno pokrájené cibule,kuličku zeleného pepře,trochu sl.papriky a uložit do nádoby s olejem půl…

Zobrazit více...

Kategorie