Bramborová buchta
Postup přípravy
BRAMBOROVÁ BUCHTA
30 dkg hladké mouky(těsto musí být nelepivé aby šlo dobře rozválet takže spíše dle potřeby)
15 dkg moučkového cukru
15 dkg vařených a…
Tiramisu
Potřebné ingredience
2 balíčky piškotů 2 pomazánková másla 2 tekuté šlehačky 200g moučkového cukru silná káva rum
Postup přípravy
máslo+šlehačky+cukr vyšleháme do krému
do nádoby vyložíme piškoty dno ,pokapeme rumem+kávou pak krém,možno zopakovat,navrch dáme zbytek krému,uhladíme a posypeme kakaem,do…
Nakládaný hermelín
Potřebné ingredience
Hermelíny,olivový olej,slunečnicový olej,plnotučná hořčice,vegeta,česnek,cibule,zelený pepř,sladká paprika,nové koření,bobkový list
Postup přípravy
Hermoše rozříznout,lehce vegetit,potřít hořčicí,prolisovaným česnekem,dát trochu najemno pokrájené cibule,kuličku zeleného pepře,trochu sl.papriky a uložit do nádoby s olejem půl…