BEZMASÁ JÍDLA
Zobrazit více...
Carpaccio z červené řepy
Potřebné ingredience
1 středně velká červená řepa palice česneku lžíce hrubozrnné soli lžíce olivového oleje lžíce balzamikového octa barevný pepř čerstvě mletý z mlýnku snítka tymiánu ( nemusí být ) 100 gr sýru feta nebo balkánského sýru hrst rukolových lístků Na zálivku: 2 lžíce tekutého medu šťáva z půlky limetky 2 lžíce olivového nebo citronového oleje sůl, čerstvě mletý pepř Na karamelizovanou cibuli: lžíce olivového leje červená cibule sůl lžíce krupicového cukru lžíce balzamikového octa A ještě silnostěnný alobal
Postup přípravy
Nejdříve si připravíme řepu:
Pod tekoucí vodou ji řádně vydrbeme kartáčem, neloupeme, osušíme.
Na dostatečně velký alobal nasypeme sůl, dáme na ni řepu, přihodíme stroužky…