Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Bleskový třepací dort

Bleskový třepací dort

Potřebné ingredience

3 kelímky smetany ke šlehání (2+1) 2 malé mandarinkové kompoty 2 sáčky pudinku bez vaření od Dr. Oetkera Créme Olé 1 hotový dortový korpus z piškotového těsta (můžete si ho i upéct, ale recept ode mně nečekejte)

Postup přípravy

Do většího hrnce s poklicí, která dobře těstí (já používám umělohmotnou hranatou misku s víkem), nalijeme 2 smetany, 2 mandarinkové kompoty i se šťávou a nasypeme 2 pudinky Créme…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Staročeský kuthan

Staročeský kuthan

Potřebné ingredience

40 dkg hovězího masa, 40 dkg bůčku bez kosti, 3 nožičky různé klobásy, 20 dkg anglické slaniny, kelímek plnotučné a kelímek kremžské hořčice, 60 dkg cibule, 2 kelímky smetany.

Postup přípravy

Maso, klobásy a slaninu nakrájet , smíchat s hořčicí a nechat v ledničce přes noc marinovat. Pak dát do trouby a péct, až je hovězí maso měkké. Přidat pokrájenou cibuli, zamíchat…

Zobrazit více...

Kategorie