Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Maso pod peřinou

Maso pod peřinou

Potřebné ingredience

1kg libového masa (nejlépe kuřecí, krůtí, výborné je i králičí), koření, např. grilovací, na čínu (no prostě vaše oblíbené), 10 rohlíků, mléko, 5 vajec, mražená zelenina (či klidně čerstvá pokud máte)

Postup přípravy

Maso nakrájíme, okořeníme a osmažíme jako na čínu. Z rohlíků, mléka a vajen uděláme nádivku, do které přidáme podušenou zeleninu, můžeme přidat i kuřecí játra, prostě uděláme si…

Zobrazit více...
DĚTSKÉ SPECIALITY
Jáhlová kaše

Jáhlová kaše

Potřebné ingredience

1 sklenička (1dl) jáhel, 3 skleničky vody, 4 větší jablka, med nebo přírodní cukr, skořice

Postup přípravy

Spařené jáhly rozvaříme. Z jablek uvaříme jablečný kompot: Jablka oloupeme, nakrájíme, zalejeme ě hrnky vody, přidáme špetku skořice a trochu medu nebo cukru. Vše necháme trochu…

Zobrazit více...

Kategorie