Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
valašský frgál s tvarohem a jablky - recept z kuchařské pohotovosti - VÝBORNÝ

valašský frgál s tvarohem a jablky - recept z…

Potřebné ingredience

(cca 3 ks) na těsto: * 500 g polohrubé mouky * 35 g droždí * 75 g cukru moučky * 1/4 l teplého mléka * 125 g másla * 2 žloutky * špetka soli * 2–3 citrony - na tvarohovou náplň: * 500 g měkkého tvarohu * 100 g cukru * 3 žloutky * 2 lžíce pudinkového prášku * citronová kůra - na ovocnou náplň: * jablka * rozinky v rumu * skořicový cukr - na drobenku: * 500 g polohrubé mouky * 250 g másla * 500 g cukru krupice - na dokončení: * máslo * rum (slivovice) * cukr moučka

Postup přípravy

Droždí třeme s trochou cukru dokud nezřídne. Poté přilijeme většinu teplého mléka, zahustíme částí mouky, promícháme a na vzniklý kvásek opatrně navrstvíme všechny zbylé suroviny,…

Zobrazit více...

Kategorie