Zobrazit přihlášovací formulář
RÝŽE A TĚSTOVINY
Zapečené špagety v troubě

Zapečené špagety v troubě

Potřebné ingredience

2 sáčky špager, 3 lžíce sladké mleté papriky, 3 menší rajské protlaky, 1 cibule,3 stroužky česneku, 600 g mletého vepřového masa, zeleninová směs (můzete dát čerstvou,sterilovanou ale i mraženou,) , 2 masoxy, 30g tvrdého sýru Aidam, trocha oleje. (špaget můžete dát jen 1 sáček, záleží jak máte velký pekáč).

Postup přípravy

Do velkého pekáče dáme zpěnit cibulku na trošce oleji. Pak přidáme papriku a mleté maso, které trochu orestujeme a potom podlijeme vodou a podusime až bude hotové. Pak přidáme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Buchta rychlá do remosky podle Ivany

Buchta rychlá do remosky podle Ivany

Potřebné ingredience

2 hrnky polohrubé mouky,1 hrnek cukru moučka, 1 vanilkový cukr,1/2 hrnku oleje,1 hrnek mléka,2 vajíčka,1 balení prášku do pečiva,,tuk na vymazání remosky,3 polévkové lžíce kakaa.

Postup přípravy

Smícháme dohromady mouku,cukr,olej,mléko,vajíčka,vanilkový cukr a prášek do pečiva.Remoskovou mísu vymastíme.Víko remosky necháme předehřát.Půlku těsta vlijeme do remosky a do…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Ptáčci z bůčku

Ptáčci z bůčku

Potřebné ingredience

Libobý bůček,sůl,pepř,plnotučná hořčice,sáček kysaného zelí,dobrá klobása (nebo párek).

Postup přípravy

Libový bůček nakrájíme na tenké plátky a naklepeme.Osolíme,opepříme,každý plátek potřeme hořčicí a poklademe trochou kysaného zelí,na to pložíme proužek klobásy.Svineme do roličky…

Zobrazit více...

Kategorie