Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Gulášek Rumcajzík.

Gulášek Rumcajzík.

Potřebné ingredience

Vepř. maso /plecko/ olej, cibule, obič.hořčici,pepř mletý, mletou slad.papriku,kmín,súl, masox 1až2 kostičky, 2 čili papričky neb 1 lžičku pálivé papriky, 1 pivo na podlévání.

Postup přípravy

Na oleji spěníme cibulku pak přidáme po chvilce maso pokrájené na větší kostky .osolíme,opepříme,kmín a pořád mícháme a pochvilce přidáme 2 až 3 lžíce hořčice a stále mícháme a…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
File po Finsku

File po Finsku

Potřebné ingredience

file4 kousky 1šlehačku, citron.sul, pepř ,1 lžičku masla

Postup přípravy

Do pekáčku nebo zapékaci misky vložíme filé ,které pokapeme citron.štávou ,posolime a opepříme a přidáme 1 lžičku másla a to vše zalijeme 1 šlehačkou a dáme do trouby. Je to brzo…

Zobrazit více...

Kategorie