VEPŘOVÉ MASO
Zobrazit více...
Gulášek Rumcajzík.
Potřebné ingredience
Vepř. maso /plecko/ olej, cibule, obič.hořčici,pepř mletý, mletou slad.papriku,kmín,súl, masox 1až2 kostičky, 2 čili papričky neb 1 lžičku pálivé papriky, 1 pivo na podlévání.
Postup přípravy
Na oleji spěníme cibulku pak přidáme po chvilce maso pokrájené na větší kostky .osolíme,opepříme,kmín a pořád mícháme a pochvilce přidáme 2 až 3 lžíce hořčice a stále mícháme a…
RYBY A DARY MOŘE
Zobrazit více...
File po Finsku
Potřebné ingredience
file4 kousky 1šlehačku, citron.sul, pepř ,1 lžičku masla
Postup přípravy
Do pekáčku nebo zapékaci misky vložíme filé ,které pokapeme citron.štávou ,posolime a opepříme a přidáme 1 lžičku másla a to vše zalijeme 1 šlehačkou a dáme do trouby. Je to brzo…