Zobrazit přihlášovací formulář
RYBY A DARY MOŘE
výborný pstruh trochu jinak

výborný pstruh trochu jinak

Potřebné ingredience

pstruhu kolik sníte, citrony, drcený barevný pepř, tymian, petržel,sul,maslo

Postup přípravy

pstruhy omyjeme a osušímé. omyte pstruhy a osušené osolíme,opepřímé,poklademe každého pstruha snítkou tymianu ( pokud namáte čerstvý jako já tak je posipte zlehoučka ve vnitř i z…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
vepřové kotlety na smetaně

vepřové kotlety na smetaně

Potřebné ingredience

4 platky vepřových kotlet, 100g strouhaného sýra, 1 lžička sladké pepriky, pepř, sul, kelímek smetany na šlehaní, hl. mouka na obalení a tuk na smažení

Postup přípravy

kotlety naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. na rozpalenem tuku do zlatova opečeme. Opečené maso pak vložíme do pekače , posypeme syrem a zalijeme šlehačkou kde mame…

Zobrazit více...

Kategorie