Zobrazit přihlášovací formulář
ZELENINOVÁ JÍDLA
Pomalu pečená rajčata s balzamikovým octem, pórkem a bazalkou

Pomalu pečená rajčata s balzamikovým octem, pórkem a…

Potřebné ingredience

Ingredience: - 12 ks kvalitních rajčat - 4 stroužky oloupaného a jemně nakrájeného česneku - 1 hrst čerstvě natrhaných lístků bazalky - 12 ks (lístků) čerstvě natrhaného bobkového listu - 12 ks omytého a ořezaného menšího pórku - mořská sůl a čerstvě mletý černý pepř - 200 ml levnějšího balzamikového octa (balsamico) - 2 lžíce extra panenského olivového oleje

Postup přípravy

Předehřejeme troubu na 170°C


Použijeme nejlépe kameninový talíř (mísu), do kterého se pohodlně vejde 12 ks rajčat. Celé dno talíře posypeme česnekem a bazalkou.…

Zobrazit více...

Kategorie