Zobrazit přihlášovací formulář
ZAVAŘENINY
Sirup z černých jeřabin

Sirup z černých jeřabin

Potřebné ingredience

2,5 kg jeřabin, 20 g kys. citrónové, 2 l vařící vody , 2 kg cukru

Postup přípravy

Jeřabiny rozemeleme ( doporučeno na masovém strojku, my rozsekali robotem), přelijeme horkou vodou a přidáme kyselinu citrónovou, necháme stát do druhého dne.
Pak přecedíme…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Potřebné ingredience

5 vajec, moučkový cukr, olej, prášek do pečiva, hladká mouka, rum, kakao, mléko, 2 pudinky, 3 zakysané smetany

Postup přípravy

- ušlehat 5 vajec+ 20 dkg moučk. cukru+ 1 dcl oleje + 1 dcl vody
- přidat 25 dkg hladké mouky, 1 prášek do pečiva, 2 lžíce rumu, vypracovat těsto
- půl těsta nalít na pekáč…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Vitacitová buchta

Vitacitová buchta

Potřebné ingredience

viz postup přípravy

Postup přípravy

VITACITOVÁ BUCHTA

> 2 sklenky polohr.mouky
> 1 skl. cukru
> 1 skl. oleje
> 1 skl. mléka
> 3 vejce
> 2-3 lžíce kakaa
> prášek do pečiva...,nalít na plech…

Zobrazit více...

Kategorie