Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuřecí plátek s broskví a sýrem

Kuřecí plátek s broskví a sýrem

Potřebné ingredience

Kuřecí prsní řízky,plechovku broskví,sýr cihla plátky podle počtu řízků

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky lehce naklepeme a osolíme,všechny plátky si opečeme na pánvi a opečené postupně dáváme do pekáčku.Na všechny plátky potom přidáme půlku broskve když je…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
Švédské roštenky

Švédské roštenky

Potřebné ingredience

Hovězí roštěnky může být pěkné hovězí zadní podle počtu lidí , plnotučná hořčice,sůl, pepř, smetana nebo šlehačka, mouka,cibule,olej

Postup přípravy

Správný postup je že nakrájené maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme z jedné strany hořčicí na pánvy opečeme z jedné strany mezitím si potřeme hořčicí i tu druhou stranu a…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
Zapékaný kapr nebo treska

Zapékaný kapr nebo treska

Potřebné ingredience

1 kg kapra může být i treska
křen,smetana,grilovací koření,
máslo

Postup přípravy

Dáme do pekáčku máslo a rybu posypanou grilovacím kořením necháme v troubě péct 15 minut,mezitím si nastrouháme křen ten smíchám se smetanou.Rybu přelijeme smetanou s křenem a…

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
Francouzské topinky - rychlá večeře

Francouzské topinky - rychlá večeře

Potřebné ingredience

Starší chleba nebo tousty co je zrovna doma,
30dkg sýr cihla,
5 vajec,
4 stroužky česneku,
sůl,olej na smažení,
rajče nebo okurka na ozdobení

Postup přípravy

Sýr nastrouháme do misky,potom přidáme vejce česnek a trochu soli, vše zamícháme a nakrájený chléb z jedné strany namočíme do připravené hmoty.Ještě než ho dáme na pánev tak na…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky

Zeleninová polévka s drožďovými knedlíčky

Potřebné ingredience

Zelenina buď mražená nebo čestvá jako do zeleninové polévky,
kousek másla na orestování zeleniny,
1-2 droždí - podle toho kolik chcete knedlíčků ze 2 droždí jich je opravdu hodně,
1cibule,
1vejce,
strouhanka,
lžíce oleje,majoránka
sůl a česnek

Postup přípravy

Uděláme si klasickou zeleninovou polévku - mraženou nebo čerstvou zeleninu orestujeme na másle a zalijeme vodou trochu osolíme a necháme zatím vařit.
Nakrájíme si cibuli na…

Zobrazit více...

Kategorie