Zobrazit přihlášovací formulář
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Francouzské makarony neboli Makronky

Francouzské makarony neboli Makronky

Potřebné ingredience

Cca 25 slepených kousků\r\n\r\nPřísady na Makronky:\r\n2 ks bílek \r\n110 g najemno mleté mandle \r\n65 g cukr krupice \r\n130 g moučkový cukr \r\n\r\nPřísady na Čokoládový krém:\r\n100 g smetany ke šlehání\r\n1 lžíce krupicového cukru\r\n125 g hořké čokolády\r\n20 g másla\r\nPár lístků máty

Postup přípravy

Smícháme moučkový cukr s mandlovou moučkou. Směs nasypeme stranou do velké mísy. Bílky našleháme, dokud z nich nebude sníh. Přidáme do směsi cukr a kapky barviva – pokud někdo…

Zobrazit více...

Kategorie