Sumec
Potřebné ingredience
světlý korpus, linecká marmeláda, nutelový krém, punčovina, WI. gelové barvy + vodka
Notebook
Potřebné ingredience
světlý korpus, rybízová marmeláda, nutelový krém, dortové oplatky, čokoládová poleva, marcipán, WI, špejle
Postup přípravy
Korpus jsem upekla na plechu a ořízla boky do požadované velikosti (na šíři oplatky), dvakrát prořízla, promazala marmeládou a krémem, na vrch jsem dala vrstvu punčoviny, obmazala…
Beruška
Potřebné ingredience
světlý korpus, rybízová marmeláda, nutelový krém, punčovina, WI + marcipán, gelové barvy
Blesk a Burák
Potřebné ingredience
Světlý korpus, marmeláda (mix jahodová + rybízová), tvarohový krém (vyšlehaná šlehačka + tvaroh + moučkový cukr), broskve, salko-krém (salko vyšlehané s máslem), potahovací hmota WI
Postup přípravy
Autíčka jsou vyřezána ze zbytku korpusu (udělala se mi na vrchu korpusu při pečení boule, kterou jsem seřízla), obmazána jemně máslem, potažena a dozdobena WI. Přichycena ke…
Čokoládové brownies
Potřebné ingredience
180 g másla + na vymazání formy, 200 g čokolády na vaření, 50 g bílé čokolády, 50 g mléčné čokolády, 3 vejce, 270 g cukru, 80 g hladké mouky, 40 g kakaa
Postup přípravy
Máslo a nalámanou čokoládu rozpustíme v misce ve vodní lázni. Rozpuštěnou směs sejmeme z ohně a necháme vychladnout na pokojovou teplotu. Mléčnou a bílou čokoládu nasekáme na…
Motorka
Potřebné ingredience
Světlý korpus, čokoládový krém, marcipán, punčovina na dotvarování, barvy rozmíchané v kapce vodky
Kaktus
Potřebné ingredience
světlý korpus, meruňková marmeláda, broskve, van. krém, WI + gelové barvy Wilton, rum + kakao
Blesk Mc Queen
Potřebné ingredience
mramorový korpus, meruňková marmeláda, broskve, plněno tvarohovým krémem, obmazáno vanilkovo-máslovým krémem, WI
Postup přípravy
Korpus:
6 vajec, 1 vanilkový cukr, 150g cukru krystal, 200g hl. mouky, 1/2 prdopeče
Vyšleháme vejce s cukrem a před došleháním přidáme vanilkový cukr. Do vyšlehané hmoty…
BMW
Potřebné ingredience
světlý korpus, meruňková marmeláda, vanilkový krém, WI + gelové barvy Wilton
Medovník
Potřebné ingredience
Těsto: 1 hera, 3 vejce, 3 lžíce medu (nejlépe tmavého), 300 g krupicového cukru, 400 g hladké mouky, 1 lžička jedlé sody Krém: 300 g másla, 1 plechovka slazeného kondenzovaného mléka (salko)
Postup přípravy
Tento recept mám od kamarádky z nějakého časopisu. Medovník podle něj upečený chutná stejně jak ten, co koupíte v krámě. Je opravdu výborný!
Na 12 kousků, 3000 kJ, 43g tuku…