Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Jemný koláč s karamelem a čokoládovým krémem

Jemný koláč s karamelem a čokoládovým krémem

Potřebné ingredience

Na těsto: 220 g hladké mouky, 60 g cukru, 120 g rostlinného tuku na pečení, 1 vejce, špetku soli a hladkou mouky na podsypávání. Na krém: 150 g zakysané smetany, 250 g čokolády na vaření, 30 g másla a 40 g cukru moučka. Na karamel: 200 g cukru krupice, 3 lžíce másla, 300 ml smetany na vaření a 30 g kukuřičného škrobu.

Postup přípravy

!!!! Pekla jsem včera odpoledne, po vychladnutí byl za hodinku pryč!!!!
!!!! Recept je z netu i foto, nemám u sebe foťák a ani bych to nestačila nafotit, jak byl pryč.!!!!

Zobrazit více...

Kategorie