ZAVAŘENINY
Zobrazit více...
Papriky
Potřebné ingredience
2 kg červených paprik 3 ks červených feferonek 3 dkg soli 3 dkg česneku 5 dkg cukru 12 dkg oleje 12 dkg octa 30 dkg rajského protlaku
Postup přípravy
Papriku a feferony očistit, umlít, smíchat s přísadami a za stálého míchání vařit 30 minut. Horké dát do skleniček, uzavřít a otočit dnem vzhůru.
Je to strašně dobré a skvěle…
NÁPOJE, DRINKY
Zobrazit více...
Domácí Baileys
Potřebné ingredience
2 Salka - slazená mléka v plechovce 0,5 l rumu 0,5 l uvařeného mandlového pudingu
Postup přípravy
Plechovky vaříme ve vodě 2 hodiny. Necháme nejlépe přes noc stát na dřevěném prkénku. Uvaříme si puding a necháme ho vychladnout. Studené plechovky otevřeme a vzniklý karamel dáme…