Divočinovky
Potřebné ingredience
Srdce,játra z velkého divočáka,máslo,mouka,2 žloutky z vejce,mléko.česnek,cibule
Postup přípravy
Srdce a játra si nakrájíme na plátky tak,aby se daly obalovat.Z másla,mouky a žloutků si umícháme těstíčko.Přiléváme mléko a přisypáváme mouku dle potřeby.Před obalováním si maso…
Šlehačková buchta
Potřebné ingredience
jedna celá šlehačka ve spreji,9 polévkových lžic granka,2 vejce,10 pol.lžic neperlivé vody,3 lžíce oleje,půl másla,1 vanilkový cukr,3 lžičky cukru moučka,půl litru mléka,mouka
Postup přípravy
Ve větší misce si rozmícháme 2 vejce s máslem.Poté přidáváme mléko,olej van.cukr,neperlivou vodu,cukr moučku.Nalejeme na plech a pečeme 20 min.při teplotě 200°C.Troubu rozpálímě…
Česneková léčba
Potřebné ingredience
Ocet,česnek,černá káva,cca 5.lžic(kostek)cukru
Postup přípravy
Kávu smícháme s octem a necháme půl hodinky odležet.Potom přidáme vylísovaný česnek a cukr.Smícháme a necháme nad párou ohřát.Potom si nalijete podle věku,jak to bývá na sirupech…