Zobrazit přihlášovací formulář
POLÉVKY
Kulajda - lehká na přípravu

Kulajda - lehká na přípravu

Potřebné ingredience

1,5l vody,1 velká cibule, 4 velké brambory,2-3 natvrdo vařená vejce, olej, hladká mouka, 2 kostky masoxu, 2 hrsti hub (čerstvé, sušené, žampiony), 250 ml šlehačky, ocet, kopr, sůl, pepř, cukr, drcený kmín

Postup přípravy

Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji (cca 4 lžíce) přidáme hladkou mouku (taky asi 4 lžíce) a připravíme jíšku, zalijeme 1,5l studenou vodou, hned přidáme brambory na kostičky,…

Zobrazit více...
DORTY
můj první potahovaný

můj první potahovaný

Potřebné ingredience

mramorový korpus od Dáši, hmota z Marshmallow, uvnitř krém ze šlehačky, tvarohu a želatinového stužovače pokladený jahodami

Kategorie