Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Podzimní pro 3 oslavenkyně

Podzimní pro 3 oslavenkyně

Potřebné ingredience

trpělivost...

Postup přípravy

po dlouhé době jsem se pustila do dortu.. - korpus mramor, krém jahodový, potah falešný marcipán ze salka, cukru, kukuř.sirupu a vody... mám ho z boku křivý..

Zobrazit více...
DORTY
JAHŮDKA

JAHŮDKA

Postup přípravy

mramorový korpus, jahodový krém, salkový potah. Byl pro mou dcerku do školičky na rozloučenou jako poděkování, děti i tety byly nadšené, jahůdka se nám povedla, byla jsem…

Zobrazit více...
DORTY
Srdce ke třicátinám

Srdce ke třicátinám

Potřebné ingredience

trpělivost :-)

Postup přípravy

korpus mramorový od Dáši, krém jahodový z másla a pudingu, potah - mléčná super hmota od Arielll ze Salka a Laktina. Skvěle se s hmotou dělá, myslím, že se povedlo :-)

Zobrazit více...
DORTY
Originální dáreček

Originální dáreček

Postup přípravy

světlý korpus, krém mandlový, potah - hmota dle Arielll.

Zobrazit více...
DORTY
Tátovi Cejnovi k narozeninám

Tátovi Cejnovi k narozeninám

Potřebné ingredience

1 plát : 2 pudingy Dr.Oetker (záleží jakou chcete barvu, tak takový použijete puding)- pudingy jsou místo mouky..., dále pak 100 g cukru moučka, 2 vejce, lžíce rumu, 10 ml oleje, půl prášky do pečiva (vše smícháme dohromady, vylejeme na pečící papír) Krém: 1 máslo pokojové teploty, 1 vanilkový cukr, 1 z půl litra mléka uvařený a vychladnutý puding Potah: z bonbonů Marschmallow- obarvený zelenou potrav.barvou

Postup přípravy

korpus z pudingového těsta. Udělala jsem si 4 tenké pláty různých barev takto: 1. žlutý-2 vanilkové pudingy, 100 g cukru moučka, 2 vejce, 1 lžíce rumu, 10 ml oleje, půl prášku do…

Zobrazit více...
DORTY
Vanilkový pro VANILKU :-)

Vanilkový pro VANILKU :-)

Potřebné ingredience

mé nej kamarádce se narodila Valentýnka, ale již z bříška má přezdívku VANILKA. Včera se vrátily z porodnice domů a já za nimi jdu dnes na čumendu :-) a upekla jsem Vanilkový dort pro Vanilku :-) je to můj 3. potahovaný, takže doufám, že se budu jen a jen zdokonalovat :-) korpus - mramorový od Dáši, krém: 1 máslo, 2 vanilkové cukry, 1 vanilkový puding uvařený z půllitru mlíka (použiju na krém ale jen zhruba 2/3 uvařeného pudingu) potah: z bonbonů Marschmallow - nebarvila jsem ho. Ozdoba: pravý lusk vanilky - podélně rozkrojený a naaranžovaný do kytičky, živé žluté chryzantémy

Kategorie