Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
pečené koleno

pečené koleno

Potřebné ingredience

2-3 kolena 3 cibule (na hrubo) 2 hlavy česneku (nasekat) kmín, sůl 2 sklenice kysaného zelí

Postup přípravy

Na dno pekáče, nasypeme polovinu nahrubo pokrájené cibule
Kolena pokrájet (naříznout)
Osolit a vpravit do nařízlých částí česnek
Kolena vložíme do pekáče a posypeme…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
knedlík

knedlík

Potřebné ingredience

1 a 1/2rohlíku 1 a 1/2 hrnku hrubé mouky 2 žloutky sůl, prášek do pečiva, mléko

Postup přípravy

Takže: od chvíle kdy se rozhodnete že je uděláte a dobou kdy je budete
servírovat na talíře uběhne cca čtvrt hodiny. Žádné vaření vody, nic
takového!!!
Do misky…

Zobrazit více...
NÁPOJE, DRINKY
VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮ

VYNIKAJÍCÍ LIKÉR Z LEDOVÝCH KAŠTANŮ

Potřebné ingredience

250 ml šlehačky 1 SALKO 3 ledové kaštany 4 kostičky hořké čokolády 1/2 litru rumu.

Postup přípravy

POSTUP:
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme. Poté sejmeme z plotny, necháme vychladnout, vlijeme…

Zobrazit více...

Kategorie