Zobrazit přihlášovací formulář
DOMÁCÍ PEKÁRNY
Německé preclíky - Laugenbrezel

Německé preclíky - Laugenbrezel

Potřebné ingredience

V pekárně si připravte těsto z 500g hladké mouky, 250 ml vody, 20g sádla, dvou lžiček soli, dvou lžiček cukru a 20g čerstvého droždí (půl kostičky). Těsto nechejte po vypracování v pekárně jen 10 minut a pak ho vyndejte na vál. Tj. nenechávejte ho vykynout - pouze propracovat.

Postup přípravy

Pokaždé, když jedu do Německa se snažím si někde koupit jejich skvělé preclíky - Laugenbrezel - tmavě hnědé, křupavé s velký kousky soli...Letos ve Frankfurtu jsem to nestihla a…

Zobrazit více...
DORTY
Dort s hadem

Dort s hadem

Potřebné ingredience

Základní mramorovaný korpus, krém z pom.másla a šlehačky, punčovina, potahovací hmota z marschmellow bonbónů, na malování gelové potr.barvy

DORTY
Dort sýr a myšky

Dort sýr a myšky

Potřebné ingredience

Inspirace zde na mmb

Postup přípravy

recept najdete v komentáři

Zobrazit více...

Kategorie