Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Pastevská kýta

Pastevská kýta

Potřebné ingredience

Cibuli,Moravské uzené,vepřovou kýtu,porek, olej, sůl, worčestr,plnotučná hořčice, kečup.

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky.Moravské uzenéa stejně i vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky.
Porek na kolečka.Nejdříve na oleji orestujeme moravské uzené trochu si dáme…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Smaženky-Večeře.

Smaženky-Večeře.

Potřebné ingredience

2 vejce, strouhanka.Chléb, horčice, cibule rajčata.

Postup přípravy

Dvě vejce rozmícháme za 2.lžícemi strouhanky.Dáme na pánev a opečeme s obou stran.Mezitím si namažeme chleba s hořticí.Na něj dáme smaženku a opět namažeme hořčicí.Posypeme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Naše čína

Naše čína

Potřebné ingredience

Vepřové maso, sůl, pepř,1 vejce, kari koření,sojová omáčka,solamyl, česnek,porek, cibule, 1.zelená peprika, 1 malá sklenička leča.

Postup přípravy

Vepřové maso nakrájíme na nudličky a dáme do skleněné mísy.Přidáme sůl , pepř,1 vejce, 1.lžičku kari, sojové omáčky solamylu, a 5 strožku utřeného česneku.Vše necháme proležet v…

Zobrazit více...

Kategorie