Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVVÉ

VEPŘOVVÉ

Potřebné ingredience

..

Postup přípravy

Vepřové maso

1. Čína 3
2. Maso po Sečuánsku č.1- čína 3
3. Vepřové maso po sečuánsku č.2 3
4. Maso podle Stelly 3
5. Moravský vrabec 4
6. Valašská pečeně…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ ŘÍZKY

VEPŘOVÉ ŘÍZKY

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

Vepřové řízky
1. Trojté řízky 1
2. Řízky v těstíčku 1
3. Řízky v majonéze 2
4. Řízek naruby č.1 2
5. Řízky naruby č.2 2
6. Řízek podle Pálffyho 2
7. Řízky -…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
VEPŘOVÉ

VEPŘOVÉ

Potřebné ingredience

....

Postup přípravy

Vepřové kotlety
1. Děčínský kotlet 2
2. Kotlety Hit 2
3. Kotlety Kazachstán 2
4. Kotlety zapečené se šlehačkou 2
5. Kotleta zapékaná se sýrem 3
6. Kotlety s…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
UZENINY

UZENINY

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

Uzeniny
1. Guláš z buřtů 1
2. Vuřt guláš 1
3. Vuřtový guláš 2
4. Vuřty na pivu č.1 2
5. Vuřty na pivě č.2 2
6. Špekáčky na pivě 2
7. Vuřty v pivním těstíčku…

Zobrazit více...
RÝŽE A TĚSTOVINY
TĚSTOVINY

TĚSTOVINY

Potřebné ingredience

.....

Postup přípravy

Těstoviny, kolínka, špagety, makarony, nudle, knedlíky


Těstoviny
1. Ivančiny těstoviny
1 větší cibule (může být i červená), 1 stroužek česneku (může být i víc),…

Zobrazit více...
RYBY A DARY MOŘE
RYBY

RYBY

Potřebné ingredience

...

Postup přípravy

Ryby
1. Pečená treska s bílou omáčkou 3
2. Treska na cibuli s kapií 3
3. Nadívaná treska 4
4. Vařená ryba 4
5. Škrpin lešo (vařená ryba) 4
6. Psari plaki sto…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
KUŘE

KUŘE

Potřebné ingredience

....

Postup přípravy

Kuře
.
1. Kuře kung-pao 5
2. Kuře žiguli 5
3. Kuře Karkulka 5
4. Kuře tahitské 6
5. Kuře floretinské 6
6. Kuře španělské 6
7. Kuře plněné rýží 6
8. Kuře…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ SPECIÁLNÍ A JINÉ

HOVĚZÍ SPECIÁLNÍ A JINÉ

Potřebné ingredience

Hovězí speciální – jiné 1. Chateaubriand 1 2. Svíčková Debrecínská 2 3. Svíčkové řezy po Japonsku 2 4. Svíčková pečeně na Budapeštský způsob 2 5. Svíčková pečeně na Szekszáderský způsob 2 6. Hovězí turnedos 3 7. Hovězí Stroganov 3 8. Tatínkova svíčková 3 9. Asijská specialita 4 10. Čínské zázvorové maso 4 11. Falda mimlija (dušená pečeně) 4 12. Biftek 4 13. Bifteky 5 14. Biftek s játry 5 15. Strážnický divoký šíp 5 16. Dušené hovězí ledvinky 5 17. Zebří jazyk 6 18. Vemeno s jogurtem 6

Postup přípravy

1. Chateaubriand
500g svíčkové, olej, pepř, sůl, brambory jako příloha, cibule, žampióny, rajčata, papriky, kečup, červené víno, česnek, solamyl, rybízový kompot, mouka, máslo,…

Zobrazit více...
HOVĚZÍ MASO
HOVĚZÍ ROŠTĚNKY

HOVĚZÍ ROŠTĚNKY

Potřebné ingredience

.......

Postup přípravy

Hovězí roštěnky
1. Roštěná po Lyonsku 1
2. Roštěnky na pivě 1
3. Roštěnky na kmíně 2
4. Roštěnky na víně s višňovou omáčkou 2
5. Roštěnky alla Hošek 2
6.…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
GRILOVACÍ SMĚSY

GRILOVACÍ SMĚSY

Potřebné ingredience

...........

Postup přípravy

Grilovací směsi a koření
1. Chilli směs 1
2. Medová směs 1
3. Zázvorová směs 1
4. Sojová směs 1
5. Ostrá směs 2
6. Pivní směs 2
7. Havajská směs 2
8.…

Zobrazit více...

Kategorie