Zobrazit přihlášovací formulář
MOUČNÍKY, POHÁRY
Řezy s Margot tyčinkou

Řezy s Margot tyčinkou

Potřebné ingredience

Suroviny 1 šlehačka 2 dl krystalového cukru 4 dl polohrubé mouky 1 prášek do pečiva 1 vanilínový cukr 2 celá vejce 1 dl mléka 1 dl oleje 1 strouhaná čokoládová tyčinka Margot

Postup přípravy

Pracovní postup
Smetanu , cukr, mouku, prášek do pečiva, vanilínový cukr, vejce, mléko, olej a nastrouhanou čokoládu spolu zpracujeme. Těsto dáme na vymazaný plech a ve vyhřáté…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Míša řezy

Míša řezy

Potřebné ingredience

Suroviny Těsto: 6 žloutků, 2 dl oleje 6 lžic práškového cukru 5 lžic polohrubé mouky 1/2 prášku do pečiva sníh ze 6 bílků tuk na vymazání mouka na vysypání plechu Náplň: 250 g másla 250 g práškového cukru 750 g jemného tvarohu Poleva:1 čokoláda na vaření 120 g 100 % tuku 1 lžíce práškového cukru 2 lžíce kakaa 1 lžíce oleje Rozpustit v horké vodní lázni. Chladnou čokoládovou polevu vylít na tvarohovou hmotu a rozetřít po povrchu.

Postup přípravy

Pracovní postup
Žloutky utřeme s cukrem. Přidáme mouku s kypřícím práškem, olej, tuhý sníh z bílků a smícháme. Těsto dáme na vymazaný, moukou vysypaný plech a ve vyhřáté troubě…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Dunajské vlny

Dunajské vlny

Potřebné ingredience

Suroviny 200 g másla, 3 lžíce kakaa 200 g práškového cukru, 5 vajec 2 polévkové lžíce rrumu 300 g polohrubé mouky 2 čiové lžičky kypřícího prášku do pečiva 680 g vypeckovaných višní Krém: 1 vanilkový pudinkový prášek, 5 dl mléka, 40 g cukru 125 g másla Poleva: 75 g tmavé čokolády, 60 g másla

Postup přípravy

Pracovní postup
Máslo utřeme s práškovým cukrem do pěny. Při stálém šlehání po jednom přidáváme celé vejce a 1 polévkoveu lžíci rumu. Potom přidáme mouku smíchanou s kypřícim…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Dezert Suzette

Dezert Suzette

Potřebné ingredience

Suroviny 7 vajec, šťáva z 1/2 citrónu 200 g jemného krystalového cukru 180 g polohrubé mouky meruňková povidla 1 krabice dětských piškotů 150 g sekaných ořechů 150 g rozinek, 2 dl rrumu 1 litrová konzerva meruňkového kompotu i se šťáveu, 5 vajec, 200 g cukru, 300 g másla

Postup přípravy

Pracovní postup
Žloutky utřeme s krystalovým cukrem do pěny. Přidáme citrónovou šťávu, ušlehaný tuhý sníh z bílků a po částech polohrubou mouku. Vše zlehka promícháme. Těsto na…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Buchta Himalájec

Buchta Himalájec

Potřebné ingredience

1 prdopeč 2 hrnky hladké mouky 1 hrnek cukru krupice 2 hrneky mléka 1/2 hrnku oleje 4 celá vejce 2 lžičky kakaa citronová kůra 2 tvarohy 1 vanilkový cukr 1 vanilkový puding 1 hrnek cukru moučka

Postup přípravy

Buchta „Himaláje“

POTŘEBNÉ PŘÍSADY:


1.TĚSTO: 1 prášek do pečiva,2 hrnky hladké mouky,1 hrnek cukru krupice,1 hrnek mléka,1/2 hrnku oleje,2 celá vejce,2 lžičky…

Zobrazit více...

Kategorie