KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Zobrazit více...
Tandoori kuře na medu a citrónu
Potřebné ingredience
Celé kuře, celý citrón, tekutý med, indická kořenící směs Tandoori, sůl
Postup přípravy
Kuře omyjeme a oprostíme od tuku jak jen to jde. Z poloviny citrónu ostrouháme kůru, citrón "holouš" nakrájíme na kostičky. Kuře dáme do pekáčku, potřeme medem s citrónovou šťávou…
POLÉVKY
Zobrazit více...
Bramborovo-sýrový krém
Potřebné ingredience
Bramborová kaše, mléko (můžeme kombinovat s vodou), tavený sýr (nejlépe nízkotučný ), Podravka nebo jiná dochucovací směs (příp. bujón), hladká mouka, opečená houska.
Postup přípravy
Bramborovou kaši, která nám zbyla třeba od večeře, rozředíme mlékem a vodou, vaříme, přidáme tavený sýr, ochutíme kořenící směsí nebo bujónem a povaříme. Pokud máme polévku příliš…