Zobrazit přihlášovací formulář
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Tandoori kuře na medu a citrónu

Tandoori kuře na medu a citrónu

Potřebné ingredience

Celé kuře, celý citrón, tekutý med, indická kořenící směs Tandoori, sůl

Postup přípravy

Kuře omyjeme a oprostíme od tuku jak jen to jde. Z poloviny citrónu ostrouháme kůru, citrón "holouš" nakrájíme na kostičky. Kuře dáme do pekáčku, potřeme medem s citrónovou šťávou…

Zobrazit více...
POLÉVKY
Bramborovo-sýrový krém

Bramborovo-sýrový krém

Potřebné ingredience

Bramborová kaše, mléko (můžeme kombinovat s vodou), tavený sýr (nejlépe nízkotučný ), Podravka nebo jiná dochucovací směs (příp. bujón), hladká mouka, opečená houska.

Postup přípravy

Bramborovou kaši, která nám zbyla třeba od večeře, rozředíme mlékem a vodou, vaříme, přidáme tavený sýr, ochutíme kořenící směsí nebo bujónem a povaříme. Pokud máme polévku příliš…

Zobrazit více...

Kategorie