Zobrazit přihlášovací formulář
RÝŽE A TĚSTOVINY
Tuňák s těstovinami a hráškem

Tuňák s těstovinami a hráškem

Potřebné ingredience

1 středně velká nakrájená cibule, 4 plátky anglické slaniny, 1 lžíce olivového oleje, 300g těstovin, 400g konzerva krájených loupaných rajčat, 150g mraženého hrášku, 200g tuňáka z konzervy, 3 lžíce sladké či zakysané smetany, sůl, čerstvě mletý černý pepř, tabasco na dochucení

Postup přípravy

Na pánvi opéct na olivovém oleji cibuli a anglickou slaninu, dokud cibule nezesklovatí. Mezitím uvařit těstoviny, aby zůstaly pevné na skus. K cibulce přidat rajčata a prohřát.…

Zobrazit více...
KUŘECÍ MASO A DRŮBEŽ
Kuře s mrkví na bylinkách

Kuře s mrkví na bylinkách

Potřebné ingredience

Kuře, sůl, pepř, sladká paprika, 1 lžička majoránky, 3 lžíce másla nebo tuku, 1 kg mrkve, 2 cibule, ½ l vývaru z půlky masoxu, bazalka. Může se přidat hrášek a kukuřice.

Postup přípravy

Kuře osolit, opepřit, posypat sladkou paprikou, majoránku dovnitř kuřete. Stehýnka svázat nití. Rozpálit tuk a kuře vložit do pekáče prsíčky dolů. Péct 1 ¼ hodiny 200o C.…

Zobrazit více...

Kategorie