Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Zapečená krkovice

Zapečená krkovice

Potřebné ingredience

Krkovici můžete i jiné maso,ale nejlépe se osvědčila, česnek, cibule, anglická slanina, strouhanka, strouhaný sýr, máslo, sůl, pepř.

Postup přípravy

Mas nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a potřeme trochu rozetřeným česnekem, nakrájenou cibulí posypeme maso, na ní nakrájenou anglickou slaninu, nastrouhaný sýr, poprášíme…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Řízky naruby

Řízky naruby

Potřebné ingredience

Krkovici nebo plec , česnek, vejce, strouhanka, cibule, anglická slanina, pepř, sůl

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, rychleji je hotová plec. Já tentokrát dělala z krkovice a maso nebylo tak měkké. Plátky osolíme, opepříme a potřeme rozetřeným česnekem. Stačí z jedné…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
Zapečené kotlety

Zapečené kotlety

Potřebné ingredience

- 800 g vepř.kotlet, 2 lžíce hladké mouky, 3 stroužky česneku, 4 rajčata, 200g tvrdého sýra, 3 lžíce oleje, 25g másla, sůl, pepř

Postup přípravy

Vepřové kotlety omyjeme a nakrájíme na plátky. Na okrajích mírně nařízneme a pak je lehce naklepeme. Osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Rozpálíme olej a kotlety důkladně…

Zobrazit více...

Kategorie