Zobrazit přihlášovací formulář
MLETÉ MASO
ZAPEČENÉ ŠPAGETTI ÁLA LASAGNE

ZAPEČENÉ ŠPAGETTI ÁLA LASAGNE

Potřebné ingredience

500G MLETÉHO MASA, 1/2BALÍČKU ŠPAGET, 1 STŘEDNÍ CIBULE, 1 ČERSTVÁ MENŠÍ PAPRIKA, ŠPETKA MLETÉ LAHŮDKOVÉ PAPRIKY, 4 STROUŽKY ČESNEKU, OLEJ NA OSMAŽENÍ CIBULKY A MASA, 400ML SMETANY NA ŠLEHÁNÍ NEBO ŠLEHAČKY, OREGANO NEBO KOŘENÍ NA PIZZU (1-2 KÁVOVÉ LŽIČKY), 4 LŽÍCE KEČUPU, 2/3 Z JEDNÉ KOSTKY ZELENINOVÉHO BUJONU (DO 250ML HORKÉ VODY), PLÁTKOVÝ SÝR NA POKLADENÍ SMĚSI NEJLÉPE GOUDA

Postup přípravy

Cibulku pokrájíme na kostičky a dozlatova smažíme na oleji, postupně přidáme čerstvou papriku na kostičky, smažící cibulku a papriku posypeme lahůdkovou paprikou, přidáme mleté…

Zobrazit více...

Kategorie