Zobrazit přihlášovací formulář
POMAZÁNKY
pomazánka s banány

pomazánka s banány

Potřebné ingredience

250g měkkého tvarohu 5 lžic husté smetany 2 banány lžička kakaa cukr

Postup přípravy

Do mixéru dáme taroh, smetany očištěné pokájené banány, kakao a cukr dle chuti. Rozmixujeme na pomazánku a namažeme nejlépe na krajíčky veky, ději jí moc moc milují

Zobrazit více...
ZELENINOVÁ JÍDLA
zapečená brokolice

zapečená brokolice

Potřebné ingredience

1 balík makaronů 1 brokolice 250ml šlehačky 15 dkg tvrdého sýra 1-2 smetanové sýry 3 vejce 2ks zeleninového bujónu

Postup přípravy

- makarony a brokolici uvaříme
- půlku brokolice rozmixujeme se šlehačkou, 3 vejci, nastrouhaným sýrem, 2 mekkými sýry a zeleninovým bujónem
-vrstvíme do zapékací mísy…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
řízky na ruby

řízky na ruby

Potřebné ingredience

maso na řízky anglická slanina cibule česnek sůl, pepř

Postup přípravy

-řízky pomazat česnekem, obalit ve strouhance pak ve vajičku - OSMAŽIT
- pekáč vyložíme anglickou slaninou, na to řízky, pak cibuli na kolečka - opakovat vrstvy- dopékáme v…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
kotlety na leču

kotlety na leču

Potřebné ingredience

kotlety sůl, pepř sojovka sklenice leča ( ostřejší ) kečup 1/2 sklenice

Postup přípravy

- kotlety osolíme, opepříme
- opečeme po obouch stranách , zakapeme sojovkou
- trošku podlejeme a podusíme
- přidáme lečo, chvíli podusíme, přidáme kečup
- podáváme s…

Zobrazit více...
VEPŘOVÉ MASO
rošťáci

rošťáci

Potřebné ingredience

4-6 kotlet nebo plátků kýty Marináda: 2-3 vejce 2 lžičky magi sůl 6 stroužků česneku 1 lžička solamilu 1 lžička hořčice

Postup přípravy

- Maso naklepeme, nařežeme po stranách aby se nezkroutilo
- obalíme v marinádě a dáme do ledničky na 24 hodin odležet
- pečeme po obouch stranách
- podáváme s hranolkami

Zobrazit více...

Kategorie