Zobrazit přihlášovací formulář
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Linecké, ježci, vanilkové rohlíčky

Linecké, ježci, vanilkové rohlíčky

Potřebné ingredience

***

Postup přípravy

Linecké
300g polohrubé mouky, 150g másla,125g mletého cukru, 1 vanilkový cukr, 1 vejce
Vše smícháme, těsto zabalíme do fólie a dáme na noc do lednice. Vyválíme asi na 0,5…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Čokoládové hrudky, rafaelo, marokánky

Čokoládové hrudky, rafaelo, marokánky

Potřebné ingredience

***

Postup přípravy

Čokoládové hrudky
200g mléčné čokolády, 300g hořké čokolády, 1 vanilkový cukr,30g 100% tuku, 200g kukuřičných lupínků, bílá čokoládová poleva na ozdobu
Čokoládu, cukr a tuk…

Zobrazit více...
VÁNOČNÍ CUKROVÍ
Sádlové

Sádlové

Potřebné ingredience

250g hl. mouky, 250g ml. cukru, 250g sádla, 4polévkové lžíce kakaa

Postup přípravy

Vypracujeme těsto, necháme odležet v lednici. Vytvarujeme malé kuličky( ale opavdu malé, hodně nabude), namočím vařešku do mouky a udělám důlek, pak pečeme 150°C 30-40 min.Teplota…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Buchta z čokolády Margot

Buchta z čokolády Margot

Potřebné ingredience

2 hrnky mletého cukru+ 2 vejce, 1hrnek mléka, 2 hrnky hladké mouky, 2 polévkové lžíce oleje, 1 prášek do pečiva, 1 čokoláda Margot, 1 čokoláda na vaření nebo čokoládová poleva

Postup přípravy

Cukr a vejce smícháme + ostatní suroviny a nakonec lehce vmícháme postrouhanou čokoládu Margot, strouhám na hrubém struhadle. Buchtu peču ve vymazaném a strouhankou vysypaném…

Zobrazit více...

Kategorie