Zobrazit přihlášovací formulář
SALÁTY, ZÁLIVKY
Salát okurkovo-ředkvový

Salát okurkovo-ředkvový

Potřebné ingredience

Bílá ředkev, salátový okurek, oliv. olej, ocet Balsamico, sůl bylinková nebo obyčejná

Postup přípravy

Bílou ředkev a okurek škrabkou oloupeme a nastrouháme na struhadle. Nálev uděláme ze 2 lžic octu, 1 lžíce oleje, od oka sůl (mám v tom moc ráda bylinkovou) a vody. Je dobré tou…

Zobrazit více...
BEZMASÁ JÍDLA
Raclette - výtečné jídlo ideální pro posezení s přáteli

Raclette - výtečné jídlo ideální pro posezení s přáteli

Potřebné ingredience

Sýr Raclette, brambory uvařené ve slupce, syrová cibule nakrájená nadrobno a česnek taktéž, přístroj na Raclette. K tomu zeleninu dle libosti.

Postup přípravy

Na lopatičku si dáme trošku česneku a cibule (kdo nerad, může vynechat - pro děti jsem taky vynechala), na to plátek (dost silný!!!) sýra tak, aby byla lopatka pokrytá a strčíme…

Zobrazit více...

Kategorie