pro synovce s flétnou
Potřebné ingredience
mouka, cukr, vajíčka, PDP, vanil. cukr, mléko, puding, kakao, ořechy, máslo, suš. mléko, mandlové aroma, čokoláda, čoko transfer, rum...
Postup přípravy
Na podstavu 3 různé piškotové pláty z 5 vajec, krém pudinkovo máslový a kakaový šlehaný nad parou, falešný mléčný marcipán na ozdoby, čokotransfer folie nahoru (moc dobře se…
ježci
Potřebné ingredience
mouka, cukr, vajíčka, PDP, vanil. cukr, mléko, puding, kakao, ořechy, máslo, suš. mléko, mandlové aroma, čokoláda, müslli, sušenky, rum...
Postup přípravy
Na podstavu 3 různé piškotové pláty z 5 vajec, další plát na ježky, na pařez mramorovaný korpus, krém pudinkovo máslový a kakaový šlehaný nad parou, falešný mléčný marcipán na…
pejsek
Potřebné ingredience
Mramorový korpus (podle Dáši (onasi)), ořechový korpus, máslový krém nadstavovaný pudinkem, salkový krém, marmeláda, rum, marcipán (podle Zdeňky (aero-orion)).
Postup přípravy
Upekla jsem korpus v zapékací míse, v kulaté misce a kastrůlku. Podle šablon z papíru, které jsem si udělala, jsem vykrojila tělo a hlavu pejska, nohy jsou z kusů, co zbyly.…
ježek na pařezu
Potřebné ingredience
Mramorový korpus podle Dáši (onasi), kakaový korpus podle Lenky (legr), plněno marmeládou lesní směs, hrk hrk krémem s mandarinkami, mantinely a bodliny kakaový máslový krém (šlehaný nad parou), ozdoby z mléčného marcipánu podle Zdeňky (aero-orion), kůra směs müsli, drcených sušenek a čoko polovy.
Postup přípravy
Celková inspirace získána u paní Ivany (egrtka) a Hany (hanys77), tímto mnohokrát děkuji :-)\r\nKorpusy, 4 pláty, nastřídačku mramor a kakaový. Pokapáno rumem, natřeno marmeládou…