Likér z ledových kaštanů
Potřebné ingredience
250ML ŠLEHAČKY, 1 SALKO, 2KS LEDOVÝCH KAŠTANŮ, 4 KOSTIČKY HOŘKÉ ČOKOLÁDY, 0,5L RUMU.
Postup přípravy
ŠLEHAČKU, ČOKOLÁDU A LEDOVÉ KAŠTANY ROZEHŘEJEME A ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ POVAŘÍME
NECHÁME VYCHLADNOUT A PAK VLIJEME SALKO A NAKONEC RUM
ZJEDNÉ DÁVKY JE ASI LITR LIKÉRU
Piškotová kolečka PIMŚ
Potřebné ingredience
230G HL. MOUKY, 60G SOLAMYLU, 200G ROSTL. TUKU, 1 VANILK. SUKR, 90G CUKRU, 1 ŽLOUTEK, CITR. KŮRA A NA ŠPIČKU NOŽE KYPŘ. PRÁŠEK. NA NÁPLŇ MARMELÁDY PODLE CHUTI. POLEVA: 100G ČOKOLÁDY NA VAŘENÍ 1 LŽÍCE MÁSLA 1 LŽÍCE ZTUŽENÉHO TUKU BÍLÁ POLEVA NA ZDOBENÍ
Postup přípravy
POSTUP: ZE SUROVIN ZPRACUJEME TĚSTO A DÁME HO NA 2 HODINY DO CHLADU ULEŽET
VYKRAJUJEME KOLEČKA VELIKOSTI ASI 4CM A UPEČEME
NATÍRÁME MARMELÁDOU A NECHÁME "ZTUHNOUT"
…