Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Žraločí ploutve

Žraločí ploutve

Potřebné ingredience

plátky vepřové kotlety,cibule ,hořčice (plnotučná),sůl,pepř,Kunovjanka,Eidam,smetana

Postup přípravy

Do pekáčku dáme trochu másla (olej),na drobno nakrájenou cibuli,plátky naklepeme,osolíme,opepříme a z obou stran potřeme hořčicí ,dáme do pekáčku a vložíme do trouby.Až hořčice na…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Farářovy sny

Farářovy sny

Potřebné ingredience

20 dkg hl.mouky,1 pr. do pečiva,20 dkg moučk. cukru,4 vejce, 1 dcl oleje,1dcl vody,0.5 l mléka,čokol. pudink,2 zakysané smetany,skořice,nebo kakao

Postup přípravy

Z mouky,prášku do pečiva,cukru ,vajíček,oleje a vody uděláme těsto,které nalejeme na vymazaný a vysypaný plech.Uvaříme pudink,kterým křížem krážem polijeme těsto,plech vložíme do…

Zobrazit více...

Kategorie