Zobrazit přihlášovací formulář
VEPŘOVÉ MASO
Vepřové maso dušené s broskví

Vepřové maso dušené s broskví

Potřebné ingredience

Vepřové maso, broskve, brambory,vejce, zelenina (rajče, paprika, okurka) na omáčku: hořčice, majonéza, petrželka

Postup přípravy

Kousky vepřového masa orestujeme na pánvičce do zlatova. Poté je dáme dusit s broskví na chvilku do hrnce. Ke konci přidáme lžičku hořcice, majonézy a petržel. Podáváme se…

Zobrazit více...
CO DŮM DAL
ZAPEČENÁ VŠEHOCHUŤ

ZAPEČENÁ VŠEHOCHUŤ

Potřebné ingredience

BRAMBORY, VEJCE, MLÉKO, MĚKKÝ SÝR, PÁREK, MRKEV, PAPRIKA, POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, SŮL, PEPŘ, ČESNEK

Postup přípravy

UVAŘENÉ BRAMBORY JSEM SI MÍRNĚ OPEKLA, DALA NA PLECH S NA KOLEČKA NAKRÁJENÝM PÁRKEM, PŘIDALA JSEM KOUSKY PAPRIKY, NA TENKÉ PLÁTKY NAKRÁJENOU SYROVOU MRKEV A ROZMIXOVALA JSEM VEJCE…

Zobrazit více...
CHUŤOVKY
Bramboráky s úsměvem

Bramboráky s úsměvem

Potřebné ingredience

Základem jsou klasické bramboráky, jak je známe asi každý. Je v nich navíc přidané uzené maso, nakrájené na kousíčky a orestované na pánvičce.

Postup přípravy

Hotový bramborák nám taťka takhle pěkně nazdobil zeleninou, ab ynám prý více chutnalo.
Tak i vám přeji dobrou chuť.

Zobrazit více...

Kategorie