Vepřové maso dušené s broskví
Potřebné ingredience
Vepřové maso, broskve, brambory,vejce, zelenina (rajče, paprika, okurka) na omáčku: hořčice, majonéza, petrželka
Postup přípravy
Kousky vepřového masa orestujeme na pánvičce do zlatova. Poté je dáme dusit s broskví na chvilku do hrnce. Ke konci přidáme lžičku hořcice, majonézy a petržel. Podáváme se…
ZAPEČENÁ VŠEHOCHUŤ
Potřebné ingredience
BRAMBORY, VEJCE, MLÉKO, MĚKKÝ SÝR, PÁREK, MRKEV, PAPRIKA, POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, SŮL, PEPŘ, ČESNEK
Postup přípravy
UVAŘENÉ BRAMBORY JSEM SI MÍRNĚ OPEKLA, DALA NA PLECH S NA KOLEČKA NAKRÁJENÝM PÁRKEM, PŘIDALA JSEM KOUSKY PAPRIKY, NA TENKÉ PLÁTKY NAKRÁJENOU SYROVOU MRKEV A ROZMIXOVALA JSEM VEJCE…
Bramboráky s úsměvem
Potřebné ingredience
Základem jsou klasické bramboráky, jak je známe asi každý. Je v nich navíc přidané uzené maso, nakrájené na kousíčky a orestované na pánvičce.
Postup přípravy
Hotový bramborák nám taťka takhle pěkně nazdobil zeleninou, ab ynám prý více chutnalo.
Tak i vám přeji dobrou chuť.