Zobrazit přihlášovací formulář
RYBY A DARY MOŘE
Kapr na víně

Kapr na víně

Potřebné ingredience

Kapr,česnek,sůl,máslo,víno(já použila rulandské šedé,tchyně měla doma červené,jaké nevím)

Postup přípravy

Kapra omyjeme a osušíme,neporcujeme. Celého posolíme a potřeme česnekem,jak z venku,tak uvnitř.Česnekem nešetříme.Dovnitř kapra vložíme silnější plátek másla a položíme ho na…

Zobrazit více...
POMAZÁNKY
Pomazánka z nivy

Pomazánka z nivy

Potřebné ingredience

Niva cca 20dkg,česnek (2 stroužky),majolka Helmanska 250g

Postup přípravy

Nivu nastrouhejte na jemno,česnek prolisujte a přidejte majolku.Nejprve půlku skleničky promíchejte a podle sebe přidávejte tolik majonézy,aby se pomazánka lehce natírala.Je to…

Zobrazit více...
MLETÉ MASO
Vřetena s hermelínovou omáčkou

Vřetena s hermelínovou omáčkou

Potřebné ingredience

300g mletého,olej,sůl,100ml zel.vývaru,2 tavené smetanové sýry,250ml smetany,120g hermelínu,těstoviny

Postup přípravy

Maso osmahněte na oleji,opepřete,osolte,přidejte nakrájené taveňáky a nehte rozpustit.Přilijte vývar,povařte a zalijte smetanou.Hermelín nakrájejte na kousky a přidejte do omáčky…

Zobrazit více...

Kategorie