Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Dvoupatrový ovocný vodopád z kornoutku.

Dvoupatrový ovocný vodopád z kornoutku.

Potřebné ingredience

Red velvet - mascarpone jahody, Světlý korpus tvaroh šlehačka, maliny borůvky 5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Softballové hřiště

Softballové hřiště

Potřebné ingredience

Mramor korpus čokoládový krém, jahodová marmeláda

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Boxovací ring s boxerem

Boxovací ring s boxerem

Potřebné ingredience

Korpus mramor, mascarpone šlehačka, ovoce, 3kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Smuteční dort růže

Smuteční dort růže

Potřebné ingredience

Mramor korpus, tvaroh ovoce 3kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Fotbalové hřiště Dukla & Slavia

Fotbalové hřiště Dukla & Slavia

Potřebné ingredience

Korpus mramor, tvaroh šlehačka, 6,3kg.

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
Chameleon

Chameleon

Potřebné ingredience

Světlý korpus 22cm, tvaroh šlehačka ovoce. Chameleon burizonka stříknuté airbrush 3,5kg

Postup přípravy

ww

Zobrazit více...
DORTY
ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA

ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA

Potřebné ingredience

JEN PRO INSPIRACI

Postup přípravy

KORPUS TŘÍBAREVNÝ: fialkový s příchutí levandule, zelený s příchutí pistácie a žlutý s příchutí citronu
KRÉM: máslovo-smetanový s mascarpone a citronovou šťávou
SIRUP NA…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Nepečená smetanová pochoutka

Nepečená smetanová pochoutka

Potřebné ingredience

Krém: 250 g polotučného tvarohu ve vaničce, 200 g zakysané smetany, 250 ml smetany 33 %, cukr moučka dle chuti, 4 želatinové plátky. Dále: 1 balení cukrářských piškotů, 50 g hořké čokolády, trochu mléka (nebo rumu), asi 5 jahod.

Postup přípravy

Formu na biskupský chlebíček vyložíme papírem na pečení (nejdřív ustřihneme 2 proužky papíru na krátké strany, pak vyložíme delší strany spolu se dnem formy).
Tvaroh,…

Zobrazit více...
DORTY
Ockovi k 80-tke

Ockovi k 80-tke

Potřebné ingredience

tvarohová s mascarpone a jahodami

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
Celozrnný perník

Celozrnný perník

Potřebné ingredience

3 vejce, 50g oleje, 100g cukru, 1/2 PP, skořice, perníkové koření, 150g celozrnné pšeničné mouky, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce rumu, 75g mléka. Poleva: citrónová šťáva, cukr moučka

Postup přípravy

Vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přidáme olej. Poté přimícháme mouku s kořením, PP a kakaem. Nakonec vmícháme sníh. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 30min. Po vychladnutí…

Zobrazit více...

Kategorie