Dvoupatrový ovocný vodopád z kornoutku.
Potřebné ingredience
Red velvet - mascarpone jahody, Světlý korpus tvaroh šlehačka, maliny borůvky 5kg
Softballové hřiště
Potřebné ingredience
Mramor korpus čokoládový krém, jahodová marmeláda
Boxovací ring s boxerem
Potřebné ingredience
Korpus mramor, mascarpone šlehačka, ovoce, 3kg
Fotbalové hřiště Dukla & Slavia
Potřebné ingredience
Korpus mramor, tvaroh šlehačka, 6,3kg.
Chameleon
Potřebné ingredience
Světlý korpus 22cm, tvaroh šlehačka ovoce. Chameleon burizonka stříknuté airbrush 3,5kg
ZOMBÍCI PRO MARTÍNKA
Potřebné ingredience
JEN PRO INSPIRACI
Postup přípravy
KORPUS TŘÍBAREVNÝ: fialkový s příchutí levandule, zelený s příchutí pistácie a žlutý s příchutí citronu
KRÉM: máslovo-smetanový s mascarpone a citronovou šťávou
SIRUP NA…
Nepečená smetanová pochoutka
Potřebné ingredience
Krém: 250 g polotučného tvarohu ve vaničce, 200 g zakysané smetany, 250 ml smetany 33 %, cukr moučka dle chuti, 4 želatinové plátky. Dále: 1 balení cukrářských piškotů, 50 g hořké čokolády, trochu mléka (nebo rumu), asi 5 jahod.
Postup přípravy
Formu na biskupský chlebíček vyložíme papírem na pečení (nejdřív ustřihneme 2 proužky papíru na krátké strany, pak vyložíme delší strany spolu se dnem formy).
Tvaroh,…
Celozrnný perník
Potřebné ingredience
3 vejce, 50g oleje, 100g cukru, 1/2 PP, skořice, perníkové koření, 150g celozrnné pšeničné mouky, 1 lžíce kakaa, 1 lžíce rumu, 75g mléka. Poleva: citrónová šťáva, cukr moučka
Postup přípravy
Vyšleháme žloutky s cukrem do pěny, přidáme olej. Poté přimícháme mouku s kořením, PP a kakaem. Nakonec vmícháme sníh. Pečeme ve vyhřáté troubě na 180°C asi 30min. Po vychladnutí…