večerníček
Potřebné ingredience
mramorový korpus, salko krém, potah roll decor icing
Klobouk pro myslivce
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, salko krém, domácí marcipán smíchaný s roll decor icing. 2,5 kg
Dort srdce
Potřebné ingredience
Oříškový korpus, salko krém, domácí marcipán + roll decor icing. 2,1 kg
Myši na sýru pro Fildu
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, salko krém, domácí marcipán + roll decor icing. Myšky z pasta dama dekor.
Kočka pro tetu
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, náplň bílá paříž, borůvkový džem. Potah mléčný marcipán + roll decor icing
Dortík ke kávě
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, borůvková marmeláda, čokoládový krém. Potah roll decor icing
Kniha, slabikář pro syna kamarádky - na přání
Potřebné ingredience
Jedna polovina kakaový korpus s bílou pařížskou šlehačkou, druhá - ořechový korpus, salkový krém. Pomazáno nutelou s máslem. Potah roll decor icing, písmenka mandlový marcipán 1:3. Váha asi 4,5 kg
Postup přípravy
Každou půlku jsem dělala a chladila zvlášť, celý se do lednice nevešel. Kompletovala jsem ho až těsně před předáním. Vedle velké sedmičky je místo na svíčky.
Pro kamarádku
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, třešňová marmeládka, pařížská šlehačka, potah Roll decor icing, váha 0,7 kg
Minidortík pro babičku
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, pařížská šlehačka, třešňová marmeláda, potah roll decor icing, dekorace mandlovka 30%. Váha asi 0,8kg