První pokusy....
Potřebné ingredience
dva drahouškové co mají svátek :-)
Postup přípravy
pavoučí je potahovaný falešným marcipánem a roládka s pařížskou šlehajdou
Čokoládové modelovací hmoty
Potřebné ingredience
Horka modelovaci cokolada:
200 gramu horke cokolady
1/4 hrnku bileho kukuricneho sirupu----------
Polosladka modelovaci cokolada:
200 gramu polosladke cokolady
3 a 1/4 - 4 polevkove lzice bileho kukur. sirupu ----------
Mlecna modelovaci cokolada:
200 gramu mlecne cokolady
2 a 1/2 - 3 polevkove lzice kukuricneho sirupu ----------
Bila modelovaci cokolada:
200 gramu bile cokolady
1 a 1/2 - 2 polevkove lzice kukur. sirupu
Postup přípravy
Rozlamanou cokoladu jsem rozpustila ve vodni lazni ne nad vrouci, ale horkou vodou. Udelala jsem to tak, ze jsem pockala az se voda zacne varit, vypla jsem ji a pak tam dala…