DORTY
Zobrazit více...
Čokoládový se šlehačkou a ovocem
Potřebné ingredience
Korpus: 4 vejce, 130g cukru krupice, 1 vanilkový cukr, lžička nastrouhané pomerančové kůry, 100g polohrubé mouky, ½ prášku do pečiva, 50g bramborového škrobu (Solamyl), lžíce kakaa, špetka mleté skořice. Náplň: 400g smetany na šlehání (40%), 20g cukru krupice, 20g kakaa, 20g čokolády na vaření. Na ozdobení: 200g smetany na šlehání (40%), ovoce, strouhaná (sekaná) čokoláda
Postup přípravy
Vejce vyšleháme s cukrem, vanilkovým cukrem a pomerančovou kůrou do husté pěny. Vařečkou vmícháme mouku s kypřícím práškem, škrobovou moučkou, kakaem a skořicí. Hmotou naplníme…