Pařez (2017)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus a čokoládová korpus, pařížský čokoládový krém, čokoládová ganache, ovoce. Průměr 22cm, váha cca 3kg.
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota pro modelaci ozbod a králíčka, barveno práškovýni barvami.
Čokoládový s malinami
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, tmavá čokoládová ganache, bílá čokoládová poleva, maliny. Průměr 22cm, váha 2,2kg.
Jurský park (2017)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-malinový krém s malinami, máslovo-salkový krém pod potahovku. Průměry 18 a 20cm, váha 5 kg
Malináč (2017)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, tvarohovo-malinový krém s malinami, máslový krém s bílou čokoládou, tmavá čokoládová ganache, maliny. Průměr 24cm, váha 3,020kg.
Čokoládové srdce
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, jahody
Minnie (2017)
Potřebné ingredience
Světlý piškotový korpus, malinovo-tvarohový krém s malinami, máslovo-salkový krém pod potahovkou. Průměr 24cm, váha 1,6kg.
Optimus Prime (2017)
Potřebné ingredience
Čokoládový korpus, pařížský čokoládový krém, máslovo salkový krém pod potahovku. Váha 3 kg
Postup přípravy
Vlastní potahovací hmota barvena práškovými barvami, dobarvováno airbrushem, obrázek skládán metodou patchwork.
Bagr
Potřebné ingredience
světlý korpus, vanilkový krém s mascarpone, čerstvé jahody, smartflex velvet, burizonová hmota