Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
Sparťanský

Sparťanský

Potřebné ingredience

vanilkový korpus, čokoládový hrk-hrk krém s mandarinkami, máslový krém pod potahovku, smartflex velvet mandle, marcipán

DORTY
Cibulákové hodiny

Cibulákové hodiny

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, vanilkový krém, Smartflex Velvet-mandle, marcipán

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Kabelka

Kabelka

Potřebné ingredience

vanilkový a kakaový korpus, kokosový krém, marcipán

DORTY
AUTOBUS

AUTOBUS

Potřebné ingredience

vanilkový a kakaový korpus, kofila krém, marcipán

DORTY
Bonboniera

Bonboniera

Potřebné ingredience

Tak jsem taky dostala příležitost vyzkoušet si bonbonieru. Mramorový korpus, dortové oplatky slepené bílou čokoládou na vyztužení víka, vanilkový pudinkový krém, marcipán, K2 a bonbony Rafaelo

Postup přípravy

Nějak se mi tentokrát nic nedařilo. Nejdřív se špatně vyklopil korpus z formy, marcipán se potil v tom vedru a zápasila jsem s novýma vykrajovačkama písmenek.

Zobrazit více...
DORTY
Panenka Barbie

Panenka Barbie

Potřebné ingredience

mramorový korpus, pařížská šlehačka z ledových kaštanů, vanilkový krém, marcipán, K2

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Prasátko Pepina - Peppa Pig

Prasátko Pepina - Peppa Pig

Potřebné ingredience

Vanilkový korpus, pařížská šlehačka (2 šlehačky + 1 čokoláda na vaření a jedna bílá čokoláda), pravý marcipán

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Narozeninový pro fanynku PINK :-)

Narozeninový pro fanynku PINK :-)

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, čokoládový hrk-hrk krém s jahodami, máslový krém pod marcipán, pravý marcipán

Postup přípravy

x

Zobrazit více...
DORTY
Pneumatika pro manžela k narozeninám

Pneumatika pro manžela k narozeninám

Potřebné ingredience

mramorový korpus do kulaté formy 26 cm, pistáciový krém, punčovina na dotvarování pneumatiky, pravý marcipán, gelové barvy Wilton

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...
DORTY
Šmoulinka

Šmoulinka

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, vanilkový krém, čerstvé jahody, marcipán a K2

Postup přípravy

xx

Zobrazit více...

Kategorie