Zobrazit přihlášovací formulář
DORTY
velikonoční vajíčka

velikonoční vajíčka

Potřebné ingredience

přísady stejné jako u ostatních

Postup přípravy

stejný

Zobrazit více...
DORTY
Nepečený dort

Nepečený dort

Potřebné ingredience

Dětské piškoty, zakysanou smetanu, rum, vanilkový cukr, ovoce a želetinu.

Postup přípravy

V míse smícháme smetanu, vanilkový cukr a rum (na jednu smetanu dáván 1 vanilkový cukr a rum podle chuti). Na dno formy položíme piškoty, zalijeme směsí, další vrstva piškotů a…

Zobrazit více...
DORTY
velikonoční vejce

velikonoční vejce

Potřebné ingredience

přísady stejné jako u předchozích

Postup přípravy

stejný

Zobrazit více...
DORTY
velikonoční vejce

velikonoční vejce

Potřebné ingredience

stejné jako u předchozích

Postup přípravy

stejný

Zobrazit více...
DORTY
velikonoční vajíčko

velikonoční vajíčko

Potřebné ingredience

stejné jako u předcházejícího

Postup přípravy

stejný

Zobrazit více...
DORTY
velikonoční vajíčko

velikonoční vajíčko

Potřebné ingredience

přísady jako u předcházejícího dortu

Postup přípravy

stejný

Zobrazit více...
DORTY
velikonoční vajíčko

velikonoční vajíčko

Potřebné ingredience

1 piškotový plát ze 6 vajec, máslo, pudink, nutellu, cukr moučka, rum, marcipán a šikovné ruce

Postup přípravy

Piškotový plát upečeme ze 6 vajec jako u předcházejícího receptu na dort.
Ušleháme máslový krém, který dochutíme nuttellou.
Z plátu vykrojíme tvar vajíčka, zbytek odkrojků…

Zobrazit více...
DORTY
Dort pro pány

Dort pro pány

Potřebné ingredience

Tři piškotové pláty ( 6 vajec, 6 lžic cukru a 7 lžic na půl hladká a polohrubá mouka)
Krém: 1,5 másla, cukr podle chuti, rum, nutella, pudink ze 2 vaniklových pudinků a 800ml mléka.
Marcipán: 200 g cukr moučka, 200 g polotučné sušené mléko, 30 g tuk omega, 3 lžice medu, l bílek a místo příchutě dávám raději amareto .

Postup přípravy

Upeču 3 piškotové pláty, ochutit podle chuti, vykrojím požadovaný tvar. Všechny odkrojky rozdrobím a zaliji rumem. Ušlehám krém a vsypu nacucané drobečky. Touto směsí slepím dva…

Zobrazit více...
MOUČNÍKY, POHÁRY
České broskvové tiramisu

České broskvové tiramisu

Potřebné ingredience

2x jogurt a 500 ml (nejlépe Hollandia), 2x 250 ml zakysané smetany, 4 balíčky vanilkového cukru,2x želatinový ztužovač za studena (Dr. Oetker), 200 ml mléka, velké balení cukrářských piškotů, 1 větší plechovka broskví, rum, granko, žlutá želatina, čokoládové ozdoby, může být i šlehačka.

Postup přípravy

Piškoty rozložíme na plech vedle sebe, scedíme broskvový kompot, vyjmeme 4 půlky broskví na ozdobu, ostatní nakrájíme. Část šťávy oddělíme na uvaření želetiny a do zbytku šťávy…

Zobrazit více...
PIZZY, CHLEBY
Domácí pizza

Domácí pizza

Potřebné ingredience

600 g hladké mouky
300 g tuku
500g bílý jogurt
1 prášek do pečiva
špetka soli

Postup přípravy

Ze všech přísad vypracujeme těsto a rozdělíme na 4 bochánky a dáme do lednice na hodinu odpočinout. Poté vyválíme a dáme zapéct přibližně na 10 minut. Zapečené těsto potřeme…

Zobrazit více...

Kategorie